Oda, Elin, Iselin, Eirill, Carly og Emma

OI jentene fortsetter å gjøre det bra i konkurranser. På helgens stevne i Romerike ble det satt flere personlige rekorder og jentene presterer bra.

På lørdag var det Cubs over og under 12 år som konkurrerte. I klassen under 12 år havnet Oda Tønnesen Havgar på en fin 4. plass, Viktoria Iselin Norum på en 8. og Eirill gikk inn på en 13. plass.

Cubs over 12

I klassen over 12 var det Elin Stockinger Schibbye  som tok 4. plassen, Emma Matosic kom på 7., Carly Camilla Nilsen Berg på 18., Celine Strømme på 26. og Vanessa Svenskerud endte på 41. plass.

På søndag var det klart for Springs der Alexandra Bjørge havnet på 11. plass og Idun Lofthus Morken kom på 13. plass.

Oppvisningsløperne våre, Juliet Wivelstad, Elma Kolbeinsen, Marie Therese Markhus, Ida Marie Stigen, Victoria Hiu Tong Cheung, Edle Elise Furuholmen og Ingrid Amalie Mook-Kleiven gikk også flotte løp på søndag.