Kretsmesterskapet i kunstløp Oslo og Akerhus 2017 ble avholdt i Bærum denne helgen. Oslo Idrettslag stilte med løpere i klassene Cubs u/12, Springs, Basic, Debs, Junior, Oppvisning og Veteran.

Flere medaljer og god plasseringer med fantastisk innsats av alle jentene (og damen) i klubben vår 🙂 Dette markerte slutten på en kjempe fin sesong for OIs løpere.

IMG_2137

I klassen Basic endte Tiril Fredriksberg Roald på 3.plass og bronsemedalje med 24.4 poeng (sesongens beste). Ingunn Liurong Jonson endte på 6. plass.

IMG_2143

I klassen Springs endte Johanna Høiseth Ulvebne på 2. plass og sølvmedalje med 28.81 poeng, Oda Tønnesen Havgar på 3. plass og bronsemedalje med 27.03 poeng, videre kom Viktoria Iselin Norum på 7. plass, Elin Schibbye 8. plass, Eirill Eikanger Fullu 12. plass og Carly Camilla Nilsen Berg på 15. plass.

I klassen Cubs u/12 endte Edle Elise Furuholmen på 5. plass etterfulgt av Juliet Wivelstad på 6. plass.

IMG_0249

I klassen Debs endte Alexandra Bjørge på 5. plass og Idun Lofthus Morken på 8. plass.

IMG_0290

I klassen Junior tok OI alle medaljer Nina Joakimsen gull og 1. plass med 43.64 poeng, Karin Emilie Pettersen sølv og 2. plass med 40.77 poeng og 3. plass og bronse til Inger Eirin Pettersen med 39.09 poeng.

IMG_0294

OI stilte også med en løper i veteran klassen, Runi Tomter fikk 1. plass og gullmedalje med 9 poeng.

IMG_0298

Følgende løpere stilte i oppvisningsklassen Victoria Hiu Tong Cheung, Elma Kolbeinsen, Emma Maevski, Marie Therese Markhus, Ingrid Amalie Mook-Kleiven.

Flott innsats av alle OIs løpere denne sesongen.