Oslo idrettslag er glade for at vi også denne sommeren kan invitere til leir for kunstløpere i uke 33 på Jordal.  Vi tilbyr en femdagers dagpakke med inntil tre økter på is, barmark, og om mulig også ballett (mandag-fredag).  Vi serverer lunsj, og har voksne som passer på de yngste løperne.

Leiren er dugnadsbasert ved hjelp av innsats fra foresatte i idrettslaget.  Løpere fra andre klubber er også hjertelig velkomne, og vil få OI-medlemspris dersom foresatte stiller som foreldrevakt en av leirdagene.

Leiren er åpen for aktive kunstløpere fra aspirant- til juniornivå.

All trening foregår på Jordal.

Følg vår instagramkonto:  oi_skoyteleir

Oppmøte:  Garderobe 1, Ungomshallen

Lunsj-servering og pauserom i håndballhallen slik som forrige leir i vinterferien

Barmark:  I håndballhallen og ute

Ballett med Elliana:  I håndballhallen

OI-LEIR-UKE-33-2017-TIDER

Gruppeinndeling

  •  På grunn av bygningsarbeider på Jordal kan det på kort varsel bli endringer i tidsskjema. 
  • Sørg for at ditt barn forstår at:
    • Det er ikke lov til å gå alene, alle løpere må alltid følge med resten av sin gruppe
    • Foreldrevakt, Hedvig og Ingrid passer på løperne.  Løperne må derfor alltid følge beskjeder som disse to og foreldrevakt gir.

Oversikt foreldrevakter:

Mandag – Hanne tlf. 414 97 808
Tirsdag – Virginia tlf. 470 25 902
Onsdag – Velaug tlf. 970 36 044
Torsdag – Carina tlf. 901 28 591
Fredag – Charlotte tlf. 995 21 353

Våre dyktige trenere på campen er vår dyktige hovedtrener Veronika Vrtelova og de erfarne trenerne Alan Spiegl og Denis Lazarev

  • Våre leir-vakter passer på løpere i barneskolealder og yngre fra en halvtime før første treningstime og en halvtime etter siste treningstime.
  • Matservering hver dag.

For løpere under skolealder og på aspirant-nivå:  Ta kontakt med Kristin dersom du er usikker på om ditt barn er klar for leir.

Pris:  2500, – for Oslo idrettslags (OIs) medlemmer, 3500,- for øvrige deltagere.  Søsken-rabatt gis fra og med barn nr. to (halv pris).

Pris/foreldrebidrag:  Foresatte fra andre klubber som får vakt som foreldrevakt betaler OI-deltageravgift. Gi beskjed i påmeldingsskjema dersom du ønsker å bidra med dette.  Vi gir deg beskjed dersom du settes opp på vakt.

Vi tar i mot påmeldinger kun for hele uker.

Deltagere:  Fra aspiranter til junior-nivå.  Vi har egen aspirant-gruppe.

Betaling:  Til konto 6205.05.04978  

MERK:  Betaling må skje senest tre dager etter at påmelding er sendt, og kopi av kvittering for innbetaling umiddelbart mailes til leir@oi-lag.no  Hvis ikke slettes påmeldingen.

Følg med på denne siden:  Ny informasjon legges fortløpende ut.

Har du spørsmål, ta kontakt med Kristin på tlf. 92804944 eller kristin.aa.morken@gmail.com, eller Svetlana på tlf. 47287848