OI-leir i høstferien (uke 40) – påmeldingsfrist 22. september

Categories: Leir, NyheterAuthor:

Oslo idrettslag arrangerer leir for kunstløpere i uke 40 på Jordal.  Vi tilbyr en femdagers dagpakke med inntil tre økter på is, barmark, og ballett (mandag-fredag).  Vi serverer lunsj, og har voksne som passer på de yngste løperne.

Leiren er dugnadsbasert ved hjelp av innsats fra foresatte i idrettslaget.  Løpere fra andre klubber er også hjertelig velkomne, og vil få OI-medlemspris dersom foresatte stiller som foreldrevakt en av leirdagene.

Våre trenere på leiren:  OIs hovedtrener Veronika Vrtelova, og våre trenere Denis Lazarev og Janusz Komendera, samt gjestetrener Ivana Reitmayerova.  Ivana deltok i OL i 2010, og ble nr. 14 i VM i 2010.

Leiren er åpen for aktive kunstløpere fra aspiranter som har tatt test 2 – til juniornivå.  Vi ønsker også løpere fra Blue Crew velkommen på leiren!  Vi kan ta i mot ferskere aspiranter, men kun etter særskilt avtale.  Ta kontakt med Svetlana eller Kristin

All trening foregår på Jordal.

Påmeldingsfrist 22.09.2017

Påmeldingsskjema finner du her

Følg vår instagramkonto:  oi_skoyteleir

  • Våre leir-vakter passer på løpere i barneskolealder og yngre fra en halvtime før første treningstime og en halvtime etter siste treningstime.
  • Matservering hver dag.

Vi håper å få til også et tilbud for BLUE CREW. Følg med på denne siden for mer informasjon.

Pris:  2500, – for Oslo idrettslags (OIs) medlemmer, 3500,- for øvrige deltagere.  Søsken-rabatt gis fra og med barn nr. to (halv pris).

Pris/foreldrebidrag:  Foresatte fra andre klubber som får vakt som foreldrevakt betaler OI-deltageravgift. Gi beskjed i påmeldingsskjema dersom du ønsker å bidra med dette.  Vi gir deg beskjed dersom du settes opp på vakt.

Vi tar i mot påmeldinger kun for hele uker.

Deltagere:  Fra aspiranter til junior-nivå.  Vi har egen aspirant-gruppe.

Betaling:  Til konto 6205.05.04978  

MERK:  Betaling må skje senest tre dager etter at påmelding er sendt, og kopi av kvittering for innbetaling umiddelbart mailes til leir@oi-lag.no  Hvis ikke slettes påmeldingen.

Følg med på denne siden:  Ny informasjon legges fortløpende ut.

Har du spørsmål, ta kontakt med Kristin på tlf. 92804944 eller kristin.aa.morken@gmail.com, eller Svetlana på tlf. 47287848

LagreLagre

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Matte mot spam *