Oslo idrettslag arrangerer leir for kunstløpere i uke 40 på Jordal.  Vi gleder oss til leir – og særlig velkommen til løperne fra andre idrettslag!  Sjekk denne nettsiden jevnlig:  Det kan komme endringer på campen, også når det gjelder tider, og dette blir kun opplyst her på denne nettsiden.

Her finner du gruppeinndeling:  groups OI høst leir uke 40

Her finner du timeskjema: OI camp week 40 (2018) updated

Foreldrevakter:

Mandag – Ingerid 918 22 813

Tirsdag og Torsdag – Xavier 945 20 217

Onsdag – Therese 932 95 821

Fredag – Hong (halvdag formiddag) 975 01 168; Karoline (ettermiddag) 930 37 648

Leiren er dugnadsbasert ved hjelp av innsats fra foresatte i idrettslaget.  Løpere fra andre klubber er også hjertelig velkomne, og vil få OI-medlemspris dersom foresatte stiller som foreldrevakt en av leirdagene.

Våre trenere på leiren:  OIs hovedtrener Veronika Vrtelova, og våre trenere Denis Lazarev og Janusz Komendera.  Dette blir et super-team!

All istrening blir i Ungdomshallen.

Barmark, ballett, og lunsj/pauser blir i håndballhallen.

Merk:

  • Det er byggearbeider på Jordal med anleggstrafikk.  Vi er opptatt av løpernes sikkerhet.  Løpere til og med 6. klasse må alltid holde følge med foreldrevakter eller andre voksne når de går til/fra de forskjellige hallene, og disse skal alltid ha tilsyn av voksen.  Sørg for at ditt barn har forstått dette.
  • Det er ikke lov for løpere å gå på butikken (med unntak av løpere som går på videregående)

Følg vår instagramkonto:  oi_skoyteleir

  • Våre leir-vakter passer på løpere i barneskolealder og yngre fra en halvtime før første treningstime og en halvtime etter siste treningstime.
  • Matservering hver dag.

Pris:  2750, – for Oslo idrettslags (OIs) medlemmer, 3750,- for øvrige deltagere.  Søsken-rabatt gis fra og med barn nr. to (halv pris).

Pris/foreldrebidrag:  Foresatte fra andre klubber som får vakt som foreldrevakt betaler OI-deltageravgift. Gi beskjed i påmeldingsskjema dersom du ønsker å bidra med dette.  Vi gir deg beskjed dersom du settes opp på vakt.

Vi tar i mot påmeldinger kun for hele uker.

Deltagere:  Fra aspiranter til junior-nivå.  Vi har egen aspirant-gruppe.

Betaling:  Til konto 6205.05.04978  

MERK:  Betaling må skje senest tre dager etter at påmelding er sendt, og kopi av kvittering for innbetaling umiddelbart mailes til leir@oi-lag.no  Hvis ikke slettes påmeldingen. Påmeldingslinken stenges 23 september. Leiren er nå åpent for påmelding til BC og Bluekrutt (viktig å lese mail tilsendt 20.09.18, har du ikke fått mailen kontakt Svetlana).

Følg med på denne siden:  Ny informasjon legges fortløpende ut.

Har du spørsmål, ta kontakt med Kristin på tlf. 92804944 eller kristin.aa.morken@gmail.com, eller Svetlana på tlf. 47287848

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre