Archive

Author Archive for: Stig

Stevne Sparpsborg januar 15

Categories: Andre stevner, StevnerAuthor:

SSK11015

OI stilte med stor tropp i Sparta Amfi i helgen. Stor innsats av alle. Vi er stolte av å ha så mange flinke kunstløpere!

Lørdag hadde vi Eirill, Juliet, Edle Elise, Charlotte og Oda med i oppvisningsklassen. I Springs var Lisa beste fra OI på 6. plass. Idun tok 9. plass og Tiril 27. plass.

Søndag var det 2 Cubs-grupper. I gruppe 1 var Petra på 9. plass, Elin på 22., Carly på 23 og Emma på 24. plass. I gruppe 2 var det kun en deltager fra OI, Alexandra, som til gjengjeld klatret opp på pallen som 3. beste. Gratulerer.

 

Stevne Bærum ishall

Categories: Andre stevner, StevnerAuthor:

bsknov14group

Bra innsats av OI under dag 1 av stevnet i Bærum ishall. Ekstra skryt til Hedvig og Ingunn som kom på hhv 2. og 3. plass i Basic. Begge var over kravet til NM/LM. Ekstra skryt også til Lotte som fikk årsbeste for sesongen.

Søndag var turen kommet til Springs og oppvisningsløperne.  Gratulerer til Lisa med en fin tredjeplass i Springs!  Alle OIs supre oppvisningsløpere gjorde gode løp med masse energi og til og med noen doble hopp.  Godt jobbet Emma, Edle, Eirill, Oda, Juliet, Alexandra, Iselin, Amalie og Johanna!

Stevne i Trondheim 26-27. oktober 2013

Categories: Andre stevner, StevnerTags: , , , Author:

Lotte og Tiril representerte OI på helges stevne i Trondheim. Lotte fikk sin beste plassering så langt med 4. plass, mens Tiril fulgte hakk i hel på 5. plass. Bra innsats av begge to.

Premieutdeling TSK 26.10.13

Premieutdeling TSK 26.10.13

Premieutdeling TSK 26.10.13 - Lotte og Tiril

Premieutdeling TSK 26.10.13 – Lotte og Tiril