TRENERE

Veronika Vrtelova (Tsjekkia):

Veronika er hovedtrener i OI og har en karriere bak seg som toppløper i Tsjekkia og i Asia.  Bachelor ved Masaryk University, Sport Faculty, med spesialisering i coaching/treningsmetodikk og spesialisering innen kunstløp. Hun har trenerutdannelse fra USA og har vært hovedtrener for to klubber i Tsjekkia før hun kom til Norge.  I tillegg har Veronika bakgrunn som danseinstruktør og står bak koreografien til Ondrej Spiegls program.

 

Denis Lazarev (Russland):

Denis er skolert innen kunstløp og idrettsfag, og har sin utdannelse fra Russian State University of Physical Education. Etter perioden som aktiv konkurranseutøver (også parløp) har han flere års erfaring fra Disney on Ice. Han har deretter de siste ni årene arbeidet som kunstløpstrener, særlig for Oslo idretslag samt andre klubber i østlandsområdet.

Janusz Komendera (Polen):

Alan Spiegl (Tsjekkia):

Alan er hovedtrener sammen med Veronica  på våre camper. I tillegg arangerer han sommercamp  i Česká Lípa, Tsjekkia, hvor mange av våre løpere deltar. Han har en lang karriere bak seg som kunstløper med bl.a. annet deltagelse i Innsbruck OL i 1976. Han har en imponerende cv som trener i over 25 år med løpere på alle nivåer og aldre. Han har bl.a. vært landslagstrener for Slovakia. Alan er for øyeblikket trener for Eskilstuna.

 

Hiphop-barmark med Veronica på sommerleir i Rokycany, Tsjekkia sommeren 2011.