TRENERE

OIs trenerteam består av to trenere med lang erfaring fra kunstløp og coaching. Disse danner kjernen for undervisningen av våre aspiranter – seniorløpere. Sammen med Veronika og Denis har vi flere assistenttrenere med de ulike gruppene. I tillegg har vi egne ballettpedagoger til ballettundervisningen samt flere hjelpetrenere på skøyteskolen med erfaring som konkurranseløpere fra OI.

Årlig deltar OIs trenere på ulike kompetansehevende kurs. Bl.a. er vi med på Sammen mot toppen og Visiting Coach.

Veronika Vrtelova

Veronika er hovedtrener i OI og har en karriere bak seg som toppløper i Tsjekkia og i Asia.  Bachelor ved Masaryk University, Sport Faculty, med spesialisering i coaching/treningsmetodikk og kunstløp. Hun har trenerutdannelse fra USA og har vært hovedtrener for to klubber i Tsjekkia før hun kom til Norge.  I tillegg har Veronika bakgrunn som danseinstruktør og koreograf. Veronika har de senere år deltatt på flere trenerutviklingskurs i regi av Skøyteforbundet og ISU. Hun avsluttet i 2020 deltagelse i ISU Olympic Development Project og fullførte i 2021-22 Trenerløftet i regi av Olympiatoppen.

Veronika er leder for Skøyteforbundets trenerutvalg for kunstløp 2021-23.

Denis Lazarev

Denis er tidligere Russisk kunstløper og skolert innen kunstløp og idrettsfag, og har sin utdannelse fra Russian State University of Physical Education. Etter perioden som aktiv konkurranseutøver (også parløp) har han flere års erfaring fra Disney on Ice. Han har deretter arbeidet som kunstløptrener, særlig for Oslo idrettslag samt andre klubber i østlandsområdet.

Ivana Reitmayer

Ivana er tidligere aktiv kunstløper fra Slovakia. Hun er to ganger slovakisk mester, og har deltatt i flere internasjonale mesterskap, deriblant OL i Vancouver i 2010. Ivana har flere år som trener og er i dag hovedtrener i Follo kunstløpklubb ved siden av trenerjobben i OI.LagreLagreLagreLagreLagreLagre

Lisa Yu

Lisa har vært aktiv løper i OI i en årrekke. Hun har deltatt i konkurranser i både inn og utland, var med i Norges troppen i Nordics 2018 og har vunnet flere medaljer i norske konkurranser. Lisa assisterer Veronika på Blue Crew gruppen, og har tatt trener1 kurs i regi av NSF.LagreLagreLagreLagreLagreLagre

Louisa Warwin

Louisa er trenervikar i OI, når hun ikke er ute og turnerer med Disney On Ice. Hun er tidligere aktiv kunstløper, med over 20 års trening. De siste årene har hun kombinert skole og trening i California med utrolig gode trenere. Hun har konkurrert som senior løper de siste 11 årene. Hun har konkurert mye internasjonalt og deltatt i junior og senior NM. I 2022 var Louisa med på Disney On Ice US.
På fritiden spiller hun fiolin, står på ski og studerer.LagreLagreLagreLagreLagreLagre

1 thought on “TRENERE

Comments are closed.