16. juni var det klart for klubbmesterskap og sommerfest for OI gjengen. Det ble et flott arrangement der flere av løperne våre fikk presentert neste års nye løp.

Årets klubbmesterskap hadde hele 56 utøvere – det er rekord! Veldig gøy at klubben fortsetter å vokse og at vi har så mange utøvere som nå er på konkurransenivå.

Mesterskapet ble holdt i Sonja Henie ishall, mens premieutdeling og sommerfest hadde vi hjemme i klubbhuset på Jordal.

I Senior A ble Oda klubbmester og Kari Sofie kom på 2. plass.

I Junior A Ble Maya klubbmester, Karina 2. plass, Ellevine 3. plass og Victoria 4. plass.

I Junior ble Marianna klubbmester og Amalie kom på 2. plass.

I Novice A ble Katrine klubbmester.

I Basic ble Ingrid klubbmester og Klara kom på 2. plass.

I Debs ble Celine klubbmester, Léonie på 2. plass, Ellinor på 3. plass og Pernille på 4. plass.

I Springs ble Sofie klubbmester, Ada 2. plass, Jelena 3. plass og Tayana på 4. plass.

I Cubs o/13 ble Ingrid Oline klubbmester.

Blue Crew med Christiana-Zoe, Hedvig Lykke, Alba, Emma, Linnea, Jelena, Filippa, Marie Sophie, Ingrid Oline, Victoria, Zoja Julia, Karoline, Hana, Eva og Myrna Johanna.

Hele 14 oppvisningsløpere Olivia, Samuel, Anika, Lana, Marie, Sofie, Hedda, Ingeborg, Jacob, Hennie, Emilie, Thea, Lila og Elizabeth – dette er en gjeng vi gleder oss til å følge videre.

Tusen takk til vårt fantastiske trenerteam som følger våre løpere hver dag på trening Denis, Veronika, Natalia og Klara.