Andre stevnerStevner

NC sesongen er i gang!

Årets første NC stevne gikk av stabelen på Romerike denne helgen med hele 9 OI løpere i klassene Junior, Senior og Basic.

Oda hadde sin senior debut, og stilte til start i klassen Senior A. Hun hadde en knapp ledelse etter kortprogrammet og endte på 2. plass i konkurransen med 126 poeng. Gratulerer. I Junior A debuterte Emma og Ellevine. I en sterk juniorgruppe kom Emma på 5. plass med 96,07 poeng, Ellevine på 8. og Victoria på 9. plass. Samtlige A gruppe løpere er nå kvalifisert til NM i desember. Karina måtte dessverre trekke seg grunnet sykdom. I Junior kom Amalie på 5. plass og Marianna på 11. plass. Dette blir en spennende gjeng å følge videre i sesongen.

I Basic kom Mathilde på 6. plass og Ingrid på 7. plass. Begge to kvalifiserte seg til Landsmesterskapet i desember.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Matte mot spam *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.