Denne helgen var det Debs og Novice jentene sin tur til å konkurrere. Helgens stevne bød på spenning fra begynnelse til slutt.

Lisa lå på første plass etter lørdagens kortprogram og hele OI leiren holdt pusten da Lisa skulle gå friprogrammet som siste løper på søndag. Alt satt og med en total poengsum på 78,08 vant Lisa Novice klassen. Med en teknisk score på 43,27 er Lisa nå i A gruppen og kvalifiserte samtidig til LM. Alexandra endte på en 13. plass og Idunn på en 15 plass.

I Debs var det Oda og Johanna som konkurrerte. Lørdagen tok nervene overhånd og Johanna lå på en 17. plass og Oda på en 18. plass. Målet var å rykke opp i A gruppen, det var derfor knyttet stor spenning til søndagens løp. Og begge jentene leverte kjempe løp. Oda endte til slutt på en 5. plass og Johanna på en 8. plass og begge klarte kravet til A gruppen og kvalifiserte derfor også til LM.

Gratulerer til alle OI jentene med flotte løp og god innsats.