Norges Cup 3 ble arrangert av OSK denne helgen. OI stilte med løpere i klassene Novice, Junior A og Junior. Masse flotte løp av OIs løpere.

Etter en litt dårlig start lørdag klarte Ellen Yu å sikre førsteplassen med 105,52 poeng sammenlagt i Junior A klassen. Ida Berthelsen endte på en 8. plass.

I junior klassen hadde OI 3 løpere. Mathilde Austdahl Sandøy kom på 3. plass med 81,03 poeng. Videre fulgte Nina Joakimsen på 4. plass og Karin Emilie Pettersen på 12. plass. Med dette kvalifiserer både Mathilde og Nina til Junior A og NM. Gratulerer.

Alexandra Bjørge tok førsteplassen i Novice denne helgen med 55,97 poeng. I samme gruppe sikret Idun Lofthus Morken seg 4. plassen. Ettersom at det ble åpnet for Novice etter påmeldingsfristens utløp teller ikke løpene i Norges Cupen eller kvalifisering til A gruppen.