Helgen 23. – 24. oktober var det duket for det aller første stevnet i den nye Sonja Henie hallen på Frogner i Oslo. Hallen driftes av OSK og huser i dag både OSK kunstløp og kortbane, OI Kunstløp (når vi ikke er på Jordal) samt en rekke rinkbandy lag. Hallen er lys og luftig og gir en god ramme rundt konkurransen. Vi gleder oss til å konkurrere mer her.

Denne gangen var det Norges Cup for klassene Novice, Junior, Senior og Basic samt de respektives klassers A grupper. OSK sine oppvisningsløpere fikk også vist seg frem mot slutten av søndagen.

OI stilte med løpere i Novice A, Basic, Junior og Junior A. Flere av løperne hadde ikke konkurrert på lang tid.

Johanna leverte strålende i både kortprogram og friløp. Hun kvalifiserte med dette til Junior A og tok 1. plassen i Junior. Gratulerer, bra jobba!!
Gratulerer også til Oda med et spesielt strålende kortprogram og 2. plassen i Junior A. Flott levert. Ingeborg strålte i friløpet og endte på 13. plass i samme gruppe.

I Basic gratulerer vi Klara med en flott 3. plass og Helene med 12. plass. Gratulerer med 5. plass til Victoria, som leverte to flotte løp i Novice A, med ny personlig rekord i begge løp.