TRENERE

OIs trenerteam består av tre trenere med lang erfaring fra kunstløp og coaching. Disse danner kjernen for undervisningen av våre aspiranter – seniorløpere. I tillegg har vi egne ballettpedagoger til ballettundervisningen samt flere hjelpetrenere på skøyteskolen med erfaring som konkurranseløpere.

Veronika Vrtelova

Veronika er hovedtrener i OI og har en karriere bak seg som toppløper i Tsjekkia og i Asia.  Bachelor ved Masaryk University, Sport Faculty, med spesialisering i coaching/treningsmetodikk og kunstløp. Hun har trenerutdannelse fra USA og har vært hovedtrener for to klubber i Tsjekkia før hun kom til Norge.  I tillegg har Veronika bakgrunn som danseinstruktør og koreograf.

Denis Lazarev

Denis er tidligere Russisk kunstløper og skolert innen kunstløp og idrettsfag, og har sin utdannelse fra Russian State University of Physical Education. Etter perioden som aktiv konkurranseutøver (også parløp) har han flere års erfaring fra Disney on Ice. Han har deretter arbeidet som kunstløpstrener, særlig for Oslo idretslag samt andre klubber i østlandsområdet.

Janusz Komendera
LagreLagreLagreLagreLagreLagre

Janusz er polsk kunstløper med flere års erfaring fra parløp. Han har lang karriere som trener og har jobbet for ulike klubber i Norge. Med de siste årene som fast del av OIs trenerteam.

1 thought on “TRENERE

Comments are closed.