Nok en helg med kjempe bra innsats fra jentene fra Oslo Idrettslag i Bærum. Oda tok 3. plassen i klassen Springs, Celine fikk ny personlig rekord i klassen Cubs o/12 med 17, 55 poeng og Eirill hadde sin debut i Springs.

Springs Bærum 2016

I klassen Springs endte OI jentene på følgende plasser:

Oda Tønnesen Havgar 3. plass (29.43 poeng), Johanna Høiseth Ulvebne 5. plass, Elin Schibbye 13. plass, Eirill Eikanger Fullu 17. plass, Viktoria Iselin Norum 29. plass, Carly Camilla Nilsen Berg 38. plass og Emma Matosic 44. plass.

Oppvisning Bærum 2016

Vi hadde følgende oppvisningsløpere fra OI denne lørdagen:

Victoria CHEUNG, Edle Elise FURUHOLMEN, Elma KOLBEINSEN, Emma MAEVSKI, Marie Therese MARKHUS, Ida Marie STIGEN og  Juliet WIVELSTAD.

OI jentene

Det ble en lang dag i den kalde hallen, så flere av jentene hadde dratt hjem før premieutdelingen. Men noen holdt ut helt til siste slutt. Marie Therese, Oda, Carly, Elin, Emma, Ida Marie og Victoria.

På søndag var det Celine Strømme som stilte i klassen Cubs o/12, Celine endte på 5. plass. I oppvisningsgruppen hadde vi Helene VIKANES og Ingrid Amalie MOOK-KLEIVEN, flotte løp alle sammen.

p1040192

p1040117