To intense dager i Sarpsborg denne helgen, hvor skøyteåret ble satt i gang. Mest spente denne helgen var nok Edle og Juliet som endelig hadde rykket opp til klassen Cubs u/12 og fikk være med å konkurrere med poeng for første gang. Gratulerer til begge to.

Lørdag morgen var det klart for gruppen Springs. OI har nå mange løpere i denne klassen, og fem stilte i konkurransen denne helgen. Oda sikret 3. plassen med 31,07 poeng, videre fulgte Elin på 13. plass, Iselin på 17., Eirill på 25. og Carly på 34. plass.

img_2091-kopi

Etter Springs var det Cubs o/12 sin tur. Celine var eneste OI deltaker i denne klassen. Det ble en litt brå start for Celine da plutselig to løpere ikke stilte til start. Celine endte på 18. plass.

img_2072

Lørdag var en lang dag i hallen og ikke alle kunne bli helt til siste slutt og premieutdeling.

Søndag var det tid for cubs u/12 og oppvisningsløperene våre. Edle sikret seg 3. plassen med 21.68 poeng, Juliet fikk en fin 10. plass i sine første poenggivende konkurranser. Det blir spennende å følge med på jentene fremover.

img_3291

I oppvisningsklassen stilte Amalie, Helene, Emma, Victoria, Elma og Marie Therese.