Det har vært spennende dager på Hamar.  Fredag kastet Alexandra alle nerver over bord og gikk et godt kortprogram i Debs som gav en super niendeplass.  Strålende gjort av yngstemann!

Idun startet godt i sitt kortprogram men manglet de siste poengene som måtte til for å komme blant de tolv beste som går videre til langprogram søndag. Lørdag demonstrerte Tiril den siste tidens gode formkurve og leverte en sjetteplass i Basic.  Lisa leverte tilsvarende godt  i Novice og ligger på sjetteplass etter kortprogram.  I Junior trosset Nina et skadet kne og endte på en fin 14. plass.  Ellen, Ida og Mathilde gikk med gode marginer videre til langprogram søndag med henholdsvis første, sjette og åttendeplass i kortprogrammet.

Lørdag kveld var det bankett for alle løpere, dommere, foresatte og arrangører.  God stemning og gode støttende ord fra vår mentor Berit Aarnes.  Her noen bilder fra våre flinke og glade løpere og Veronika:

IMG_1626

 

IMG_1638

 

IMG_1634 –