Det var mye bra kunstløp i Fredrikstad denne helgen. Fra Oslo Idrettslag hadde vi utøvere i Debs, Novice og NoviceA.

I klassen NoviceA konkurrerte Oda og Johanna. Gratulerer til Oda som lå på 3. plass etter første dag og endte på en sterk 4. plass med 81,04 poeng. Alle de doble axelene satt endelig. Johanna gjorde det også bra i både kortprogram og friløp og endte på en god 8. plass i en tøff gruppe.

NoviceA Fredrikstad 2018, Linnea (AKK) 1. plass, Mia (SKK) 2. plass, Milla (OSK) 3. plass, Oda (OI) 4. plass, Ida 5. (AKK), Ine 6. (AKK), Kamilla 7. (AKK) og Angelika 13. (FKK)

Alexandra endte på 5. plass i Novice gruppen. Eirill hadde sine første løp i Debs, og var derfor litt ekstra spent. Noen mål ble nådd og andre får hun ta med seg videre til neste konkurranse. Hun endte til slutt på en 19. plass.

Bra innsats alle sammen og gleder oss til å følge med videre.