Tønsberg Turn Kunstløp og OI skøyter har gleden av å invitere til kunstløpsleir i Tønsberg! Vi har tilbud på alle nivåer og setter sammen små, gode grupper for best mulig læring og trivsel. Førstemann til mølla!

Deltakeravgift: 3500,- for utøvere fra TT og OI – og 4000,- for utøvere fra andre klubber. 

Påmelding: Påmeldingsfristen har gått ut, men vi har noen få ledige plasser. Så ta kontakt med Fredrikke på 917 80 181 for å høre om det er mulig å få plass. Vi må vurdere ut fra hvor mange vi har på hvert nivå og hvilke grupper som kan ha plass til flere.

OBS: Deltageravgiften betales inn til kontonummer 1602.56.89708 – merket med utøverens fulle navn, senest 3 dager etter man har fått bekreftet plass.

Det vil være mulig å kjøpe privattimer for 300,- pr 30min/600,- pr 60 min – både på dagtid og ettermiddag/kveld alle ukedager. Man kan også bestille nye løp (pris etter avtale).

Nedenfor er opplegget rundt årets leir beskrevet nærmere. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det kan komme enkelte justeringer og at vi må ha et visst antall deltagere for å gjennomføre leiren.

Oppmøte og registrering i Tønsberg Ishall fra kl 8.30 – mandag 3.august. Gruppeinndeling og treningsoversikt med tider sendes ut til alle deltagere før leirstart.

Sted: Tønsberg Ishall, Maier Arena, Stadion 12, 3111 Tønsberg. 

Tidspunkt: Uke 32. – mandag 03.08 til lørdag 08.08.

Treningstilbud:

  • 3x 45 min. på is – mandag til og med fredag, 2x 45 min på is lørdag.
  • 30 min imitasjon/rotasjon – mandag til og med fredag. 
  • 45 min barmark – mandag til og med fredag.

Treningstider: Planlagt første økt kl 09.00 (Leiren åpner 08.30)

Privattimer/polish og nye løp etter avtale, formiddag og ettermiddag/kveld. Betales direkte til trener.

Bespisning:

På grunn av dagens coronasituasjon er det foreløpig ikke planlagt felles lunsj. Dersom det blir mulig, vil vi kunne tilby lunsj og snacks til en hyggelig pris. Info kommer.

Trenerteam:               

  • Veronika Vrtelova, hovedtrener på leiren og i OI
  • Denis Lazarev, OI
  • Janusz Komendera, OI
  • Elizaveta Yuschenko, Sandefjord/TT

Ved spørsmål eller annet, ta kontakt med:

Fredrikke Steen Hansen, tlf.nr.: 917 80 181, sommeris.kunstlop@tonsbergturn.no

Alle utøvere som melder seg på og skal delta på leiren må ha gyldig innbetalt lisens til Norges Idrettsforbund slik at de dekkes av forsikringene under treningen. 

Dersom man ikke kan delta på leiren på grunn av sykdom eller skade må dokumentasjon/legeattest fremvises for å få tilbake 3000,-/3500,- (leiravgift minus administrasjonskostnader på 500,-).