Etter en alt for brå slutt på forrige sesong var det godt å endelig sette sesongen i gang med stevne i Fredrikstad i helgen.

Maya tok 1. plassen i Debs

Maya debuterte denne helgen i klassen Debs og gikk rett inn på 1. plass med en totalt poengsum på 44,11. Det er en god start og lover godt for resten av sesongen. (Klassen Debs var ikke en del av Norges Cupen denne helgen.)

Velkommen på laget Ingeborg!

Ingeborg har gått fra OSK til OI denne sesongen. Ingeborg debuterte denne helgen i klassen Junior og endte på 2. plass med 79,30 poeng totalt. Med 41,49 poeng i teknisk score sammenlagt er Ingeborg kvalifisert for Junior A og NM.

3. plass i senior A til Kari Sofie

Kari leverte to solide løp i helgen, og med en 3. plass og 102,92 poeng er hun nå kvalifisert til NM.

4. plass i junior A til Oda.

Oda skapte spenning i helgen, med en 7. plass etter kortprogrammet. Friløpet endte med en 2. plass og med 103,81 poeng og en 4. plass sammenlagt kvalifiserte Oda med dette til både Nordisk og NM.

I oppvisning stilte Frida som eneste løper fra OI. Det blir spennende å følge Frida videre i siste del av oppvisning denne høsten og over i konkurranseklassene etter nyttår.

Vi gleder oss til å følge disse og resten av OI jentene denne sesongen. Lykke til alle sammen!