Årets juleshow ble dessverre igjen rammet av koronarestriksjoner. Men tross restriksjoner fikk vi denne gangen gjennomført både med utøvere på isen og publikum (noe redusert) på tribunen. Det var fantastisk flott!!

Nå går det raskt mot juleferie og et lite avbrekk for noen, mens andre igjen skal bruke ferien til å bli enda bedre på skøyter på vår camp. Uansett ønsker vi alle en riktig god jul.

Tusen takk!!

Takk for innsatsen alle barna på skøyteskolen, aspiranter, Blue Krutt, Blue Crew, oppvisningsløpere og konkurranseløpere! Dere er fantastiske! Vi er stolte over å ha dere med i klubben!

Lisa, Alexandra, Elin, Louisa, Denis, Veronika, Eirill og Iselin er en del av vårt trenerteam

En spesiell takk til alle våre trenerne, med Veronika i spissen, som har bidratt gjennom hele sesongen og med å lage showet. Dere løfter alle våre løpere videre, finner skøyteglede og hjelper alle våre utøvere så de kan ha mulighet til å nå så langt de kan.

Også takk til alle frivillige foresatte som bidrar til å drive klubben gjennom hele året og var med på å organisere en trygg gjennomføring av årets juleshow. Alle bidrag er viktige og sammen er vi med på å bygge det beste idrettslaget vi kan ønske oss.

Alle foto (c) Trond Leine / Oslo Idrettslag Skøyter