Flere av OI løperne startet sesongen på årets første Norges Cup stevne i Sarpsborg. Klubben tok med seg hele tre 1. plasser og en 2. plass i løpet av helgen.

Gratulerer med 1. plass til Ingeborg i Senior, Amalie i Novice og Klara i Basic.

Gratulerer med 2. plass til Oda i JuniorA. Oda ble tildelt 1. plassen på stevnet, men i etterkant viste det seg dessverre at det var kommet med en bonus for mye på et hopp. Det ble derfor gjort justering på resultatet mandag etter konkurransen. Oda vant friløpet men endte på 2. plass sammenlagt 0,33 poeng bak Pernille fra AKK. Det var allikevel et fantastisk resultat og viser at det er jevnt i toppen med små marginer.

Gratulerer med flotte løp også til Marianna 5. plass, Victoria 6. plass og Maya 7. plass i klassen Novice A.

Flott gjennomført alle sammen og like til videre i sesongen!