Oda, Maya og Marianna representerte Norge sammen med flere andre norske løpere denne helgen under ISU stevnet Tirnavia Ice Cup i Slovakia.

I junior gjorde Oda en super start, og med ny personlig beste og 50,71 poeng lå hun på 3. plass etter kortprogrammet. Med en teknisk score på 27,22 sikret hun også nok en gang JVM krav i kortprogram. Totalt stilte 26 løpere fra flere nasjoner til start i junior kvinner. Litt mer nervøs start på dag to, førte til en 9. plass i friløpet og en total 8. plass med 123,23 poeng sammenlagt. Gratulerer Oda med godt gjennomført.

I Novice fikk Maya ny personlig beste i friløpet med 48,01 poeng og sammenlagt med 75,04 poeng. Gratulerer Maya. Maya endte på 23. plass og var best av samtlige av de norske Novice løperne. Marianna endte på en 36. plass med 59,86 poeng sammenlagt. Veldig bra jobba av begge to. Totalt stilte 41 løpere hvorav fem norske jenter i Novice jenter klassen.