2022 er et år som har budt på både gleder og utfordringer. Da året startet var det fortsatt koronarestriksjoner, men utover året kom vi sakte men sikkert tilbake mot normalen. Vi har sett på et dramatisk OL sammen, vi har vært på treningsleir sammen, vi har fått nye venner og vært sammen med gamle venner og mest av alt har vi delt idrettsglede på trening (nesten) hver eneste dag. Høsten har vært preget av at Ungdomshallen og klubbhuset er under oppussing, og OI har trent i både Sonja Henie og Grünerhallen. Nå nærmer oppussingen seg over, og vi gleder oss til en normal hverdag på Jordal fra 2023. Vi er glade for at skøyteskolen er i full gang, vi har bikket 300 medlemmer, OIs synkrolag har kommet ordentlig i gang og vokser stadig, små og store konkurranseløpere leverer flotte løp på hvert eneste stevne og aspirantgruppen har god tilvekst. Vi har et supert trenerteam og en god foreldregruppe som bidrar der de kan. Det står bra til i klubben! Nå ønsker vi å fortsette å inkludere og motivere flere og skape en god arena for lek, læring og mestring.

Tusen takk til store og små for et fantastisk juleshow, til alle som kastet seg rundt og på kort varsel flyttet showet fra Jordal til Sonja Henie. Her kan du se alle våre supre løpere i full aktivitet – og garantert god julestemning.

Med dette ønsker jeg alle en riktig god jul, og gleder meg til å ta i mot alle sammen på Jordal i januar.

Med vennlig hilsen Karoline, styreleder Oslo Idrettslag Skøyter