For første gang på over 20 år arrangerte Norges Skøyteforbund sammen med Oslo Skøiteklubb internasjonalt stevne i Norge. Konkurransen bestod av både ISU konkurranse for novice – senior og inter club for basic novice og intermediate novice. OI hadde hele 12 løpere med i konkurransen. Hele 22 nasjoner var med å konkurrere i første utgave av Sonja Henie Trophy.

ISU konkurransen

Katrine Berstad var best av de norske jentene i Advanced Novice og med 91,11 poeng sikret hun seg en 6. plass totalt i konkurransen. Emma Maevski lå ikke langt bak og kom på 8. plass med 89,37 poeng. Maya Millicent Messiah Kvernberg kom på 12. plass med 81,15 poeng og Ellevine kom på 18. plass med 73,05 poeng. Gratulerer med flotte program alle sammen!

I junior gikk Oda seg opp til en 15. plass sammenlagt, etter et litt uheldig kortprogram og en 20. plass og en 13. plass i friløpet.

Interclub konkurransen

I klassen Intermediate Novice Girls gratulerer vi Karina Nøklestad med en strålende 2. plass. Celine Leine sikret seg 18. plassen og Carla Monsen kom på 22. plass. Frida Joko Bordewich Jobe måtte dessverre trekke seg grunnet skade.

I Basic Novice Girls kom Léonie Braun Bakkan på 11. plass, Simeuna Stancovik på 21. plass, Ellinor Lunde Bjorø på 23. plass og Pernille Sveen Lund på 24. plass.