I mens webansvarlig har vært ute og reist halve verden rundt har OI jentene stått på i konkurranser både i Tønsberg og Stavanger. Kjempe utvikling for jentene den siste tiden og flere leverte sine beste løp hittil. Så gøy å følge med på alle sammen. Heia OI!

Tønsberg

Gratulerer til Iselin med 1. plass i Springs over 13 år i Tønsberg. Med flotte piruetter og trinnsekvens fikk Iselin 25,64 poeng og ny personlig rekord. Elin gikk også et fint løp og endte på 9. plass. Lotte stilte i klassen Basic i Tønsberg, og gjorde en super innsats.

Amalie og Emily gikk sitt første løp i Springs under 13 år, flott innsats som resulterte i en 7. plass til Amalie og 12. plass til Emily. Helene endte på 14. plass i cubs over 12 år.

Victoria, Frida Joko og Maya gikk flotte løp i oppvisningsklassen.

Stavanger

Masse flotte løp av OI jentene i Stavanger og flere nye personlig beste løp. Gratulerer til Oda med 3. plass i Novice A med 86,77 poeng og ny personlig beste. Alexandra fikk også ny beste og endte på 8. plass i samme gruppe. Johanna gikk et flott løp og endte på 11. plass.

I junior A leverte både Lisa, som endte på 5. plass, og Nina, på 7. plass, supre løp og personlig rekord til begge to. Også i Junior gikk Karin et flott løp og endte på 7. plass og personlig beste.

Personlig beste også for Carly i Basic denne helgen. For en innsats jenter!

Supre Janne Joakimsen filmet alle jentene denne helgen og noen av løpene kan dere se på YouTube her: