Vi underviser i grunnleggende skøyteferdigheter & har mye gøy på isen!

Søndag 08. januar ønsker vi velkommen til en ny runde med skøyteskole for barn, ungdom og voksne i Ungdomshallen på Jordal. Kurset varer frem til 26. mars 2023.

OI er en skøyteklubb for kunstløp i Oslo og har deltakere fra nybegynnernivå helt opp til landslag. På vår skøyteskole underviser vi i grunnleggende skøyteferdigheter som kan være med på å ta løperen til neste nivå innenfor kunstløp. Passer for nybegynner, øvet og veteran født i 2010 eller før.

For påmelding til barnekurs se her.

Påmelding og priser:

Påmeldingen til samtlige skøytekurs gjøres gjennom egen påmeldingslink. Alle som deltar på kurset må være medlem i Oslo Idrettslag Skøyter. Før påmelding må du derfor sørge for at den som skal være med på kurset er medlem i OI skøyter. Du må også løse lisens hos Norges Skøyteforbund.

NivåTidPrisPåmelding
Nybegynner / litt øvetsøndag 12:00 – 13:00kr. 1800,-Kurset er fulltegnet
Medlemsavgift OI Skøyterfølger kalenderårkr. 200,-MinIdrett
Trimlisensfølger sesongkr. 280,-Les om lisens her

Kurset går over 9 ganger og passer for nybegynner, øvet & veteran. Første kursdag 8. januar. NB! Siste søndag i vinterferien 26.februar, samt to stevnedager 29. januar og 19.mars er fri og siste kursdag er 26. mars.

Medlemskap i OI skøyter:

Alle som går på kurs eller er aktive hos oss må være medlemmer i klubben. Medlemskap i klubben koster 200 kroner pr. år.
Medlemsavgift følger kalenderår. NB. melder du deg inn i klubben rett før nyttår bør du velge å betale medlemskap med faktura, hvis ikke trekkes medlemskap for 2022, og ny faktura kommer i januar 2023. Dette er svært viktig for registrering av lisens og forsikring, samt at medlemskapene våre er grunnlaget for den støtten vi mottar for å drive barne- og ungdomsarbeid. Medlemsavgift faktureres ved innmelding, og videreføres automatisk til oppsigelse foreligger. Les mer her.

Lisens til Norges Skøyteforbund:

Norges Skøyteforbund pålegger alle utøvere som deltar i konkurranse og trening (inkl. Skøyteskole) om å løse lisens for hver sesong.

Lisensen følger skøytesesongen og går fra august til august. Du kan bruke samme lisens i flere klubber. Les om lisens her.

Løpere som er påmeldt i konkurranser, og ikke har gyldig lisens, nektes å starte i konkurransen. Dette er i henhold til NSFs lover og spesielle bestemmelser.

Pris i 2022/23 sesongen:

NSF Trimklasse (kun trening, 01.01.1923-31.12.2009) 280,- kroner 
NSF Veteranlisens (trening og konkurranse, 01.01.1923-31.12.1998) 765,- kroner

Det finnes også andre lisenser avhengig av alder og konkurranseklasse.

Nyttige linker:

Kontakt: skole@oi-lag.no ved spørsmål. 

Velkommen alle sammen!