Kunstløpsesongen er endelig i gang og konkurransene kommer på rekke og rad utover høsten.

Først ut var sesongåpningen i Stavanger for klassene Debs, Senior, Basic og veteran. OI hadde fire løpere på stevnet og  stakk av med tre pallplasseringer. Bra jobba alle sammen!

Gratulerer med 1. plassen i Veteran til Karen Benedicte med 19.64 poeng. Flott løp!

OI har denne sesongen fått flere senior løpere. Spesielt velkommen til Kari Sofie Tellefsen som har kommet til OI fra Jar i år. Kari Sofie er også å finne på senior landslaget.

Kari Sofie kom på 2. plass i kortprogrammet og 1. plass i friløpet, som tilsammen førte til en 2. plass med 106.58 poeng i konkurransen i Senior A gruppen.

Janne har nok en gang vært på plass og filmet flere av de flotte løpene. Først ut er Kari Sofies friløp:

I Senior kom Nina på en flott 3. plass med 88.96 poeng. Her kan dere se hennes flotte friprogram:

Super innsats fra Eirill i Debs som har hatt en fin utvikling i løpet av sommeren. Selv om elementene surret seg litt til i kortprogrammet ble det en fin poengsum til slutt, neste gang sitter det Eirill.

Bra start jenter!! Og lykke til videre i sesongen vi gleder oss til å heie på dere!