OI hadde seks løpere med da Norgescupen ble avsluttet med finale i Bergen denne helgen.

Norgescupen avsluttes med en Norgescup finale. I finalen er det 8 deltagere i hver klasse. Det er resultatet i finalen som er det endelige resultatet i Norgescupen. Det er de 8 best plasserte løperne i hver klasse på resultatlisten i Norgescupen som kvalifiserer seg til NC-finalen. Under NC-finalen konkurrerer samtlige klasser med kortprogram og friløp med unntak av Basic som kun konkurrerer med friløp.

Gratulerer til Oda som vinner av JuniorA klassen med 120,35 poeng. Gratulerer også til Ingeborg som kom på 7. plass med ny pers på 79,84 poeng.

I klassen Basic gratulerer vi Klara som vant med 35,11 poeng.

I Debs A ledet OI etter kortprogrammet, med Maya på en foreløpig 1. plass og Emma på 2. plass. Etter friløpet endte Emma på 4. plass (69,5 poeng) og Maya på 6. plass (66,31 poeng), gratulerer med flott gjennomføring begge to. I klassen Novice A gratulerer vi Victoria med 7. plass og 60,78 poeng.