OI arrangerer vinterleir for kunstløp i uke 8 på Jordal i Oslo.  Kunstløpere fra og med bestått test 1 og oppover ønskes hjertlig velkommen!

Nærmere info om leiren:

Pris: kr. 3000,- (kr. 2500,- for OI-medlemmer). Pris for søsken (barn nr. 2) er kr. 2.200 og (kr. 1.700 for medlemmer av OI).

● Betaling: Kontant ved første oppmøtedag
● Trenerne har ansvar for gruppeinndelingen og denne blir det informert om nå du møter opp på leiren.
● Oppmøte kl. 07.30 hver dag og vi tar vare på utøverne fram t il kl.17.00 hvis det er behov for det. Treningsøktene vil bli gjennomført i tidsrommet mellom kl.08.00 og kl. 16.30, og er avhengig av istidene leiren blir tildelt. Av erfaring fra tidligere leirer er siste treningsøkt gjennomført i god tid før kl.17.00 og deltagerne kan hvis foreldrene har mulighet til det hentes etter siste treningsøkt. En av OI foreldrene vil væe tilgjengelig i hallen fra kl. 7.30 og fram til kl.16.30 hver dag for å ta seg av det praktiske.
NB! Vi anbefaler deltagerne å være i hallen i god tid før føste treningsøkt.
● Det blir tre treningsøkter på is og en barmarkstrening per dag
● Påmelding til oileir@yahoo.no med navn, telefon foresatt, klasse, klubb og alder .
● Mat: frokost, varm lunsj og frukt på ettermiddagen (NB: om noen har matallergi må dette informeres om ved påmelding).
● Alle må ha med egen drikkeflaske!
● Fredag avsluttes leiren slik vi har pleid å gjøre det med en gjennomgang av løpernes konkurranseprogram, visning av programmet på skjerm og tilbakemelding fra trenerne. Aspiranter og løpere uten program går improvisasjon. Foreldre er hjertelig velkommen til å delta som publikum.
● Ta kontakt med meg på mail: oileir@yahoo.no  eller tlf: 92804944 hvis dere har spørsmål.

Obs! Vær rask med påmelding, da det er begrenset antall plasser