Kretsmesterskap 2014 er overstått.  OI-jentene har sørget for pallplass i de fleste klassene.  I tillegg vitner flere pall-nære plasseringer om at flere utøvere er på god vei.  Godt levert!

Gratulerer til Ellen for førsteplass i Novice.  I tillegg til Ida gikk også Mathilde i Novice, som riktig så gledelig endte på en fjerdeplass.  I Debs tok Nina andreplass, med Inger på fjerde og Ingrid på femteplass.  Karin og Emilie leverte også godt – Emilie med dobbel-dobbel i programmet.

Første dag tok Lisa tredjeplass i klassen Cubs.  Lotte, Tiril, Tuva, Elin, Carly og Idun deltok også i Cubs.  I klassen Basic tok Hedvig førsteplass.  Ingunn leverte godt i Springs og tok en fjerdeplass.  Oppvisningsløperne våre Alexandra og Johanna hadde god fart på isen og viste at de begynner å få riktig godt tak på axelen.

IMG_6283

IMG_6288