I helgen arrangerte OSK interskate-stevne med internasjonale regler og med åpent for deltagelse fra utelandske løpere.  Konkurransen var fra klassen Debs og oppover.  Resultatene viste at naboene våre fremdeles ligger foran i idrettsgrenen kunstløp – men til tross for svensk dominans på pallen gjorde OI det godt.  Litt nerver for å konkurrere på dette nivået produserte nok både noen ekstra fall og forglemmelser, men alle løperne våre demonstrerte at de har hatt solid utvikling i løpet av vinteren.

Gratulerer til Ellen for god andreplass i Novice!  Ida tok åttende plass, mens Nina og Mathilde tok henholdsvis tiende og ellevte plass.

I klassen Debs klatret Ingrid opp til en ellevte plass etter et godt friløp, Emilie tok en femtende plass, og Karin en tjueførsteplass.

Godt jobbet alle OI- jenter!