Den midlertidige ishallen på Jordal fikk en iskald start i dag.  Vi er svært glade for at hallen endelig er på plass og kan gi oss etterlengtet is-tid.  Vi må belage oss på at det blir kaldere i den midelrtidige hallen enn i Ungdomshallen – så løperne må som Sonia Henie på Finse og i St. Moritz kle seg godt med varmt treningstøy!

Vi regner imidlertid at temperaturen stabiliserer seg etter hvert:  Det er ofte kaldere i en innkjøringsfase når ny is legges.  I tillegg har kommunen opplyst at det er bestilt vifter som skal bedre temperaturen.  Vi vet imidlertid ikke når disse er på plass.

Når det gjelder skøyteleiren i uke 8, vil vi i tillegg til varme garderober ha tilgang til eget rom i håndballhallen der det serveres lunsj. I tillegg disponerer vi klubbhuset som kan benyttes.

Som et tiltak for å gi god sikkerhet på OIs skøyteleir nå i byggefasen har vi denne gangen organisert oss med ekstra resurser fra skøyteskolen.  Vi har som alltid foreldrevakter som passer på.  I tillegg vil Hedvig og Eileen passe på de yngste løperne, slik at de får særlig tilsyn mens de er på skøyteleiren.