OIs to landslagsløpere Oda og Kari Sofie stilte denne uken i Nordics og Nordics Open sammen med trener Veronika. Konkurransen viste et høyt nivå av kunstløp.

Oda på 6. plass og Kari Sofie på 11. plass i Nordics 2020

OIs to landslagsløpere Oda og Kari Sofie stilte denne uken i Nordics og Nordics Open sammen med trener Veronika. Konkurransen viste et høyt nivå av kunstløp. Norge stilte med det største laget på mange år med 4 senior (1 mann og 3 damer), 4 junior og 5 advanced novice utøvere (1 gutt og 4 jenter). Gratulerer til alle de norske løperne i konkurransen.

Oda lå på 9. plass etter kortprogram, der hun gikk for 3 lutz for første gang i konkurranse. Dessverre endte det med et par fall. I friløpet leverte hun et solid løp som holdt til en 4. plass. Sammenlagt endte hun på 6. plass.

Kari Sofie vist to nydelig løp og satte ny personlig rekord i kortprogrammet. Hun endte på 11. plass i samtlige løp og konkurransen totalt.

Veldig bra jobbet av begge to, gratulerer!