Oslo Idrettslag ønsker velkommen til Ungdomshallen på Jordal og stevne for klassene Cubs under 13 år, Springs under og over 14 år, NC for Basic. Oppvisningsklassen er åpen for påmelding fra OI og IKK. Disse oppvisningsløperne er garantert plass.

28.11.2020 – 29.11.2020 Stevnestart er kl. 09:00 begge dager.

Innlevering av musikk og elementer innen påmeldingsfrist i NSFs Stevnebase.

Ved evt. begrensninger gjelder “førstemann til mølla”, men lokale løpere vil prioriteres først. (maks 160 program totalt) (inkl. oppvisning).

Påmelding stenges når stevnet er fulltegnet. NSF og klubbene tar ikke økonomisk ansvar for flybilletter bestilt før tidsskjema og deltagerlister er publisert 5 uker før, samt for reise- og overnattingsutgifter ved evt. avlysning pga. Covid-19.

Hver løper kan ha med 1 tilskuer pr. dag. Alle må i tillegg til påmelding registrere seg på smittesporingsliste her: kunstlopresultater.no

Kontaktadresse:styret@oi-lag.no