Sesongen 2020/21 ble alt annet enn hva vi hadde håpet på i kunstløpsnorge. En etter en har alle konkurranser fra november blitt avlyst og treninger stengt ned, rammet av begrensninger eller henvist til utetrening. Restriksjonene har rammet Oslo svært hardt. All ære til løpere og trenere som har stått på og holdt ut i denne svært uforutsigbare tiden.

Norges Skøyteforbund inviterte i år til digitalt stevne 21. – 23. mars for å gi alle utøvere fra Debs – Senior i Norge en mulighet til å avholde konkurransen lokalt på egen is og videodømmes i etterkant.

Det ble kun konkurrert i kortprogram. Programmene skulle filmes lokalt mellom 8. og 17. mars med en bestemt dato og tidspunkt løpet skulle gjennomføres pr. løper.

Koronaen stoppet toppidretten

Dessverre for OI skulle også dette by på en del utfordringer. OI hadde satt dato og gjort alt klart til gjennomføring på Jordal, da byen igjen ble rammet av restriksjoner og all innendørs idrett ble forbudt.

Etter noen runder med avklaringer ble det klart at toppidrett (forbundsløpere) kunne få gjennomføre innendørs, mens samtlige andre løpere måtte ut. Men igjen skulle koronaen sette en stopper for toppidretten da korona lammet store deler av staben på Jordal så hallen måtte stenge ned. Etter noen hektiske timers innsats ble konkurransen for Oda og Kari Sofie flyttet til Lørenhallen. Men igjen skulle koronaen sette stopper, da løperne ble satt i karantene grunnet korona i nære relasjoner. Oda og Kari Sofie måtte derfor dessverre trekke seg fra konkurransen.

Debs gjennomfører ute

I mellomtiden ble det bestemt at våre Debs løpere skulle gjennomføre utendørs på Frogner Stadion. Vi er utrolig stolte av Emma, Maja og Victoria som fullførte konkurransen mellom hockeyspillere, hurtigløpere og andre på trening utendørs.

I Debs klassen gratulerer vi med 4. plass til Emma i sitt første stevne i denne klassen og 9. plass til Maya. I Debs A gratulerer vi Victoria med en 8. plass.