Juniorlandslagsløperne Oda og Ida samt senior landslagsløper Frida avsluttet sesongen 2021/22 på det internasjonale ISU stevnet Egna Spring Trophy der de tre representerte Norge. I både junior og seniorklassen var det mange sterke løpere og et høyt nivå.

Junior VM krav og ny Norgesrekord

Oda lå på en 13. plass etter kortprogram med 42,76 poeng. Dessverre satt ikke kombinasjonen denne dagen, men utover det gikk hun et sterkt løp med gode elementer og komponenter. I friløpet leverte Oda et fantastisk løp og tok for andre helg på rad ny Norgesrekord i friløp med hele 88,57 poeng. Med en teknisk score på 41,24 har også klart junior VM kravet internasjonalt. Kravet i kortprogrammet sikret hun denne sesongen allerede i Tallin Trophy. Dette betyr at Oda nå er kvalifisert til Junior VM 2023. Med totalt 131,33 poeng endte hun på en 9. plass i konkurransen.

Sesongavslutningen for Oda har vært hektisk med fire stevnehelger på rad, men hun kan nå skilte med gull i klassen junior i Norges Cupen og Norgesmesterskapet, fire topp 10 internasjonale plasseringer denne sesongen inkludert en 3. plass, Norgesrekord for junior i friløp X2 og totalscore (132,8) samt junior VM krav. For en fantastisk prestasjon – vi gleder oss til å følge Oda videre i neste sesong.