Søndag 16. oktober 2022 var det klart for en historisk begivenhet, da Blue Crew deltok for første gang i synkronkunstløp i oppvisningsklassen. Laget har trent godt denne høsten, og alle gledet seg til endelig å få lov til å vise seg frem for dommere og tilskuere. Synkronløpet skulle avslutte det 4. Norgescup stevnet i kunstløp, i år arrangert av Stavanger Kunstløpklubb i Siddishallen.

Blue Crew gjennomførte et program på tre og et halvt minutt. Det inneholdt flere krevende formasjoner i høy fart som de 12 utøverne våre utførte med presisjon. Det var 12 stolte jenter som tok imot applaus og medaljer etter løpet.

Synkronløpgruppa Blue Crew ble startet opp for alvor av OI Skøyter i 2021 med tanke på å rekruttere flere inn i kunstløp-sporten. Per i dag finnes tre lag i Norge. Vi ser fram til å være med å bygge opp et miljø og delta på flere stevner i dette som er kunstløpets svar på lagidrett.