Denne helgen var det siste konkurranse i Junior Grand Prix, verdenscupen for juniorløpere. Konkurransen ble arrangert i Egna, Italia. Oda representerte Norge i konkurransen etter å ha vunnet det digitale kvalifiseringsuttaket.

Junior Grand Prix serien startet i 1997 og inkluderer syv konkurranser samt Junior Grand Prix finalen. I serien konkurrerer noen av de kommende skøytestjernene i verden og gir unge løpere i alderen 13 til 19 år muligheten til å konkurrere på et høyt internasjonalt nivå. Antall plasser i serien avgjøres av landets plassering i Junior VM foregående sesong. Norge hadde i år tre plasser.

En liten sneak peak fra alt som skjer rundt – Oda er også med 🙂

Det var høyt nivå og hele 44 deltakere stilte til start. Oda fikk vist seg frem som en god kunstløper, og leverte flere nydelige piruetter, 2A, og flotte kombinasjoner som 3S+2T og 3Lo+2T, dessverre var ikke alle hoppene helt stabile og hun endte på 28. plass sammenlagt med totalt 114,33 poeng. Veldig bra jobba! Oda og Veronika tar med seg masse lærdom tilbake.

Gratulerer med vel gjennomført JGP Oda!