Denne helgen var kunstløpnorge samlet til Norges- og landsmesterskap i kunstløp 2023 i Trondheim. Klubben hadde hele 8 løpere med i årets mesterskap, og sikret hele fire medaljer.

Gull og bronse i Norgesmesterskapet

I junior forsvarte Oda Norgesmestertittelen fra i fjor, og satte i tillegg ny norges rekord sammenlagt med 139,08 poeng sammenlagt. I kortprogrammet hadde hun høyest poengsum av alle løperne med hele 53.71 poeng, og i friløpet leverte hun også og fikk 85.37, med disse to løpene sikret hun gullet foran Kaia fra Trondheim og Christina fra Stavanger.

I senior lå Kari Sofie på en tredje plass og Ingeborg på femte plass etter kortprogrammet, bak Mia fra Stavanger og Linnea fra Asker. I friløpet gikk Ingeborg supert og klarte med det å sikre seg bronsemedaljen, mens Kari Sofie ikke helt hadde dagen og endte derfor på en femte plass. Etter både skader og sykdom var dette fantastisk levert av de to seniorløpere våre.

Gull og sølv i Landsmesteskapet

I novice klassen var det duket for spenning. OI hadde med hele 5 løpere i denne klassen. Etter kortprogrammet lå Emma på 2. plass, Victoria på 3. plass, Maya på 4. plass, Marianna på 10. plass og Karina på 14. plass. Etter friløpet hadde Victoria sikret seg gullmedaljen, Emma sølvmedaljen, Maya 4. plass, Marianna 8. plass og Karina 12. plass.

Gratulerer med flott gjennomført alle løpere, vi vet hvor mye innsats som ligger bak alles prestasjoner, dere er supre!

Tusen takk til vårt fantastiske trenerteam Veronika, Denis og Ivana som har pushet, jobbet og forberedt løperne gjennom hele høsten.