Hele 8 løpere fra Oslo Idrettslag Skøyter stilte til start under årets Norgesmesterskap og Landsmesterskap i kunstløp. Konkurransen var lagt til Tromsø, som leverte et flott arrangement i vakre omgivelser.

Oda forsvarte Norgesmestertittelen i junior

Oda har ikke konkurrert hele høsten, og sier det var godt å være tilbake. For tredje året på rad forsvarte hun Norgesmestertittelen i klassen junior. Med ledelse i både kortprogram og friløp gikk hun til en klar seier med totalt 127,91 poeng foran Pernille med 120,62 poeng og Ida med 111,91 poeng begge fra Asker. Videre leverte OIs øvrige løpere i klassen junior også gode løp, Maya endte på 8. plass med 89,48 poeng og Victoria endte på 11. plass med 82,62 poeng.

Katrine med sølv i Landsmesterskapet i Novice

I klassen Novice hadde OI med 4 løpere. Katrine, som har hatt en veldig sterk sesong, gikk til 2. plass med 88,52 poeng, rett bak Therese fra Follo med 91,11 poeng. Karina endte på 11. plass med 69,10 poeng. Emma som også har hatt en sterk sesong gikk et flott kortprogram og lå på tredjeplass, men dessverre satt det ikke helt i friløpet denne gangen og Emma endte på 12. plass med 68,78 poeng. Ellevine lå på 12. plass etter kortprogrammet, men etter en ulykke på oppvarmingen før friløpet måtte hun dessverre trekke seg fra konkurransen, god bedring!

I klassen Basic stilte Amalie til start. Hun endte på en flott 5. plass i det som har blitt en forholdsvis sterk konkurransegruppe.

Det var også spennende å se årets Senior gruppe, som imponerte stort. Nivået i norsk kunstløp er virkelig i ferd med å nå nye høyder.