Er vi verdens første spel på skøyter? Årets forestilling blir av det spektakulære slaget. VIF fyller 110 år, og vi setter opp Østkantspellet – ON ICE, i Jordal Amfi! Det blir et magisk jubileumseventyr ingen har sett maken til, med over 100 aktører på isen i Oslos storstue!

OI er med når forestillingen går av stabelen 24. – 26. august 2023.

Billettsalget er i gang!!

Medvirkende

ManusKjetil Indregard, bearbeidet av Johannes Joner
RegiJohannes Joner og Mads Henning Skar Jørgensen
KoreografVeronika Vrtelova
KostymerMarianne Forsberg
DirigentJon Terje Svendsen 
På isenAnders Hatlo, Johannes Joner, Kari-Ann Grønsund, Kai Kenneth Hanson, Dushinka Andresen, Jon Vidar Tidemand, elever ved Vålerenga skole, hockeyspillere fra VIF-Hockey bredde, kunstløpere fra Oslo Idrettslag … og mange mange flere.
ArtisterTrond Ingebretsen, Baard Slagsvold & Kiné Kaborg
BandIslandsgate
KorVålerenga Mannskor 
OrkesterVålerenga Janitsjar 

…og mange mange fler.

For mer informasjon se Østkantspellets hjemmeside her.