Uttaket til JGP er klart. Oda Havgar fra OI er tatt ut til JGP Gdansk, Polen 27-30.09 2023. Her vil hun sammen med Veronika representere Norge. Pernille With og Mia Risa Gomez er tatt ut til de to øvrige JGP konkurransene der Norge har plass. Oda er også tatt ut som reserve til Budapest, Ungarn 20.-23.09.

Dette blir Odas 2. sesong i junior grand prix. Gratulerer så mye med uttaket.

Junior Grand Prix serien startet i 1997 og inkluderer syv konkurranser samt Junior Grand Prix finalen. I serien konkurrerer noen av de kommende skøytestjernene i verden og gir unge løpere i alderen 13 til 19 år muligheten til å konkurrere på et høyt internasjonalt nivå. Antall plasser i serien avgjøres av landets plassering i Junior VM foregående sesong. Norge har i år tre plasser.

Se uttaket til JGP 2023 her. Uttaket ble justert 04. juli 2023.