Fredag var det duket for oppvisningsstevne på Jar for regionens oppvisningsløpere. Flott oppvisning fra OIs jenter Tayana, Thea, Sofie og Emilie.

Lørdag og søndag var det stevne for kunstløp i Moss, der OI stilte med deltakere i klassene Springs, Cubs over og under 13 år samt Basic.

I Springs ble det ny pers og pallplasseringer til kusinene Carla med 1. plass og 29,24 poeng og Celine 3. plass med 27,17 poeng. Med 20,09 poeng kom Pernille på en flott 10. plass av 21. deltakere. Gratulerer alle sammen.

I Cubs o/13 år fikk Ada ny pers med 17,76 poeng og 3. plass av 25 løpere. Gratulerer så mye med flott resultat.

I Cubs u/13 satte Djurdja ny pers med 18,28 poeng og sikret seg en flott 10. plass, gratulerer.

Ekstra morsomt med debut i Basic klassen for Mathilde og Ingrid. Mathilde konkurrerte sist i 2018 i klassen junior og Ingrid konkurrerte i 2016 i klassen Novice. Mathilde sikret seg 5. plass og Ingrid 9. plass på helgens stevne i Moss. Gratulerer begge to, godt å ha dere tilbake!