Oslo Idrettslag skøyter (OI) inviterer til kunstløpleir i slutten av sommerferien i uke 33.

Sted: Ungdomshallen på Jordal i Oslo

Tid: Mandag 12.8 til fredag 16.8 i tidsrommet 8-16 (det er kortere dag for aspiranter og synkronløpere).

Det blir istrening, barmarkstrening, lunsjservering og mellommåltid hver dag. Men ta med litt ekstra mat. 

Vi er avhengig av at noen voksne stiller som hjelp om vi skal få til lunsjservering og følge opp de minste. Så ikke nøl med å melde dere om dere har mulighet til å hjelpe til 🙂 

Trenere: Veronika Vrtelova og Denis Lazarev og minst en ekstra trener.

Vi har følgende tilbud:

Grupper:Treningstilbud:Pris OI medlemmer:Pris andre løpere:
Oppvisning – Senior:3 * 45 minutter på is
45 minutter barmark/dans
2.800,-4.000,-
Aspiranter2 * 45 minutter på is
45 minutter barmark/dans
2.100,-3.100,-
Blue Krutt og Blue Crew2 * 45 minutter på is
45 minutter barmark/dans
2.100,-

Rabatt:

  • Søskenrabatt: 500 kroner for søsken nummer to.
  • Leirvakt: 500 kroner i rabatt for utøvere fra andre klubber dersom foresatt kan stille som leirvakt.

Påmeldingsfrist: 

31. mai 2024. 

Påmelding: 

Gå til skjema her

Bosted:

For løpere fra andre klubber som trenger et sted å bo under leiren ta kontakt dersom du ønsker å bo privat, så ser vi hva vi kan ordne 🙂 Utover det finnes det mange hotell og Airbnb å velge mellom med kort avstand til Jordal.

Endelig bekreftelse på plass blir gitt etter påmeldingsfristen.

  • Påmelding er bindende. Avmelding må gjøre skriftlig til leir@oi-lag.no
  • Vi tar forbehold om eventuelle uventede hendelser som gjør at vi må avlyse.
  • Ved avlysning refunderes kursavgiften i sin helhet.
  • Ved avmelding etter påmeldingsfrist refunderes ikke kursavgiften. 
  • Ved dokumentert skade eller sykdom kan kursavgift refunderes minus et administrativt gebyr på kr. 500, samt eventuelle gjennomførte dager.

Ved spørsmål ta kontakt på leir@oi-lag.no

Faktura sendes ut etter påmeldingsfrist og er bekreftelse på plass. Timeplan og grupper publiseres på hjemmesiden kort opptil leirstart.