Emma er tatt ut til juniorlandslaget for sesongen 2024/25. Katrine er tatt ut til Rekrutt 1. Løpere som blir tatt ut på Rekrutt 1 og 2 for første gang har garantert plass på laget i to sesonger fra det tidspunktet de blir tatt ut. I tillegg vil løpere på junior og seniornivå kunne kvalifisere seg inn på laget i løpet av høstsesongen, t.o.m. NM i desember.

Denne helgen var det første landslagssamling for de nye lagene der Emma, Katrine og Oda deltok. Samlingen bestod av barmarkstester på Olympiatoppen, teori og istrening i Sonja Henie ishall.

Emma og Katrine tildelt hvert sitt stipend av Norges Skøyteforbund.

Emma fikk et stipend på 50.000,- kroner fra Egil Fjellhaugs minnefond. Fondets intensjon er å støtte talentfulle løpere mellom 13 og 15 år som trenger økonomisk støtte til å utøve kunstløp. Egil Fjellhaug var grenleder for kunstløp i NSF fra 1984 – 1992. Egil var også trener med løpere på landslagsnivå. Han jobbet i Holiday On Ice i en årrekke, og kunstløp var en stor del av Egils liv. Han var mangeåring medlem av Oslo Skøiteklub.

Katrine ble tildelt 15.000,- fra Bibbis fond. Midlene skal brukes til å videreutvikle seg som kunstløper og utgifter som påløper i denne sammenheng.