Det gikk bra for OI første dag på helgens stevne i Tønsberg.  Lørdag stilte rekordmange deltagere i klassen Cubs- og hele tre konkurranser.  Samtlige av våre løpere gjorde gode løp, og det ble poengpers til mange.  Og en opptur for enda flere!  Tiril og Idun sørget for at det til tross for fall ble ble to pall-plasseringer til OI:  Tiril tok andre-plass og Idun tredjeplass i hver sin konkurranse.  Fornøyde var også Lotte, Tuva, Elin og Carly med henholdsvis 18,88, 18,75, 12,77 og 10,84 poeng.  Søndag endte Ingunn på en god sjetteplass i Springs, mens Hedvig og Eileen endte på henholdsvis tolvte og tjuetredjeplass.

Gratulerer også til våre nye oppvisningsløpere som stilte i sin første konkurranse i Oppvisning:  Oda og Petra.  Vel gjennomført begge to og resten av oppvisningsløperne våre!

Ekstra morsomt var det også å se løpere fra Tromsø – vi håper å se mer til løperne nordfra!