Oslo Idrettslag Skøyter (OI) inviterer til skøyteleir i samarbeid med Ullensaker Wings i uke 32. Vi ønsker løpere fra AOSK spesielt velkommen.

Leiren arrangeres mandag – fredag i tidsrommet 09:00 – 17:00.

Treningsleiren vil ha fokus på samarbeid mellom trenere, utøvere og foresatte for å styrke samholdet.

Kunstløp er en individuell sport, og konkurransen mellom utøverne er stor. Det er derfor viktig med felles aktiviteter som er med på å styrke samholdet mellom utøverne og miljøet rundt. Gjennom variert aktivitet på og av isen vil vi skape et miljø det er trygt og godt å være i. Det å jobbe for felles mål for laget vil gi mestringsfølelse og lære utøverne at selv om vi driver med individuell idrett er vi sterkere sammen. Å ha laget i ryggen og kjenne konkurrentene i en trenings og konkurransesituasjon vil gjøre deg tryggere. Sommerleir vil bidra til å skape vennskap for livet og knytte sterkere bånd til utøvere på eget og andre lag.

Sted: Jessheim Ishall, som ligger en liten kjøretur fra Oslo. Det går også lokaltog fra Oslo til Jessheim og det er gangavstand fra Nordby stasjon til hallen. Om noen kommer langveis fra skal det også være en del overnattingsmuligheter i området.

Ishallen ligger i tilknytting til en flerbrukshall som vi trolig kan benytte til barmark om det er dårlig vær. 

Vi har plass til kunstløpere fra aspirant – senior nivå og mulighet for synkro nybegynnernivå.

Treningsmengde pr. dag blir som følger:

Aspirant: 2 X 45 minutter på is + 1 økt barmark

Oppvisning – springs: 3 X 45 minutter på is + 1 økt barmark

Debs – senior + basic: 1,5 + 1 time på is + 1 økt barmark

Synkro: 2 X 45 minutter på is + 1 økt barmark

Har du lurt på om synkro kan være noe for deg? Nå får du sjansen til å teste det ut. Vi underviser på nybegynner nivå, åpent for OIs Blue Crew og løpere fra andre klubber med minimum bestått test 3.

Vi må forholde oss til gjeldende smittevernregler og har foreløpig ikke planlagt lunsjservering. Dette kan bli justert.

Trenere: 

Veronika Vrtelova fra OI

Denis Lazarev fra OI

Trenerlisten blir oppdatert ved behov. Det kan åpnes for andre trenere fra kretsens klubber, ta kontakt dersom det er ønskelig. 

Påmeldingsfrist: 15. juni 2021.

Påmelding her.

Pris: 

3.500,- kronerFor medlemmmer fra Asker og Oslo Skøytekrets. 
4.000,- kronerFor deltakere fra andre klubber. 

Beløpet blir fakturert i forkant av leiren, og må betales i sin helhet før deltakeren møter på leir.. 

Vi er som vanlig avhengige av foreldrevakter for å gjennomføre leiren, så oppfordrer aller som kan til å sette seg opp på en vakt. Foreldre fra andre klubber som stiller som foreldrevakt får medlemspris.

Vi må forholde oss til de enhver tid gjeldene smitterestriksjoner. Ved eventuell avlysning vil leiravgift ikke bli fakturert, eventuelt avkortning gitt ved reduksjon i treningstid.