Vi underviser i grunnleggende skøyteferdigheter & har mye gøy på isen!

Søndag 22. august ønsker vi velkommen til en ny runde med skøyteskole for barn, ungdom og voksne i Jordal Amfi! Kurset arrangeres 5 søndager og avsluttes 19. september.

På grunn av bryter VM som arrangeres på Jordal må vi så ha en liten pause og starter opp med nye kurs 24. oktober.

OI er en skøyteklubb for kunstløp i Oslo og har deltakere fra nybegynnernivå helt opp til landslag. På vår skøyteskole underviser vi i grunnleggende skøyteferdigheter som kan være med på å ta løperen til neste nivå innenfor kunstløp.

Påmeldingen er åpen 🙂

OBS! Den som skal gå på kurset må være medlem i OI Skøyter før påmelding. Du kan melde deg eller ditt barn inn her.

KursTidPrisTreningPåmelding
Barn u/14 10:50 – 11:45750,-**Skøyternybegynner / litt øvet
Ungdom / Voksen 09:45 – 10:401000,-*/**Skøyternybegynner / øvet / veteran
Blue Crew09:45 – 11:451000,-*/**Synkro skøyter teknikk + barmarkøvet (kun etter opptak)
*Lisenssesong0 – 750,-alleles om lisens
**Medlemsavgiftårlig200,-betingelserInnmelding OI skøyter

*/** I tillegg til kursavgift faktureres en gang pr. år medlemsavgift og lisens (fra 14 år) uavhengig av antall kurs. Sesong går fra august til august, medlemsavgift fra januar ut desember.

Påmeldingen til samtlige skøytekurs gjøres gjennom egen påmeldingslink. Før påmelding må du sørge for at den som skal være med på kurset er innmeldt i OI skøyter i MinIdrett.

På grunn av koronasituasjonen vil samtlige kurs gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernsregler og anbefalinger, det kan også bli aktuelt med utsettelser eller avlysning av kursene på kort varsel.

Medlemskap i OI skøyter:

Alle som går på kurs eller er aktive hos oss må være medlemmer i klubben.
Dette er svært viktig for registrering av lisens samt at medlemskapene våre er grunnlaget for den støtten vi mottar for å drive barne- og ungdomsarbeid. Medlemskap i klubben koster 200 kroner pr. år. Medlemsavgift faktureres ved innmelding, og videreføres automatisk til oppsigelse foreligger. Les mer her.

Lisens til Norges Skøyteforbund:

Lisensen følger skøytesesongen og går fra august til august. Du kan bruke samme lisens i flere klubber. Les om lisens her.

Norges Skøyteforbund pålegger alle utøvere som deltar i konkurranse og trening (inkl. Skøyteskole) om å løse lisens for hver sesong.

Løpere som er påmeldt i konkurranser, og ikke har gyldig lisens, nektes å starte i konkurransen. Dette er i henhold til NSFs lover og spesielle bestemmelser.

NSF grunnlisens (GL) barneidrett (01.01.08-31.12.19) 0,- kroner
NSF Trimklasse (kun trening, 01.01.1923-31.12.2007) 270,- kroner 
NSF Veteranlisens (trening og konkurranse, 01.01.1923-31.12.1997) 740,- kroner

Nyttige linker:

Kontakt: skole@oi-lag.no ved spørsmål. 

Velkommen alle sammen!