Det var endelig klart for Nordisk mesterskap etter et års pause på grunn av koronaen. Mesterskapet var denne gangen lagt til Hørsholm i Danmark 26. – 30. januar. Mesterskapet er delt i to Nordics for klassen Novice kun åpent for representanter fra de nordiske landene Finland, Island, Danmark, Norge og Sverige og Nordics Open, åpent for alle ISU medlemsland for klassene junior og senior.

På grunn av fortsatt restriksjoner ble det en del frafall på konkurransen, men det norske laget stilte fulltallig med alle sine løpere. Finland troner på toppen i samtlige klasser, men Daniil og de norske jentene leverte meget godt, og Norge tok bronse i begge novice klassene.

Oda ble nummer 11 sammenlagt, etter nummer 13 i kortprogrammet og nummer 9 i friløpet i klassen junior. Dessverre satt ikke trippelhoppene som hun gjorde så fint på oppvarming i konkurransen, men utover det leverte hun to sterke løp og viste flotte skøyteferdigheter. Hun tar derfor med seg mye positivt fra konkurransen og satser vidre på neste konkurranse på Island, der hun tar turen til Reykjavik International Games sammen med flere av løperne fra OI.